Studio Bergeijk

jaar:
2016
categorie:

Samen met de opdrachtgever is een studio ontworpen. De wanden zijn aan drie zijden met boeken bekleed; de vierde zijde geeft uitzicht op de tuin waar de mooie boom de serene sfeer bepaalt. De balklaag van het houten gebouw heeft een groot overstek dat de zon buiten houdt. In de gestucte gevel, waarin ‘schijnvoegen’ zijn getrokken, en het klassieke kleurgebruik komt het beroep (bouwhistiricus / restauratiedeskundige) van de gebruiker tot uiting.

» lees meer

opdrachtgever: familie Antonis, Bergeijk

uitvoering: Zandenbouw, Aarle-Rixtel

» lees minder

voor voor

ANDERE PROJECTEN

Huize Timmermans

Rietveld ABRI

Stijlkamer ’58

Paviljoen Bergeijk

Koningsplein

Interieur Van Rijn – Bax

Nieuw Jeruzalem De Waterkant

Bakkerij van Heeswijk

Spoorlaan Tilburg

Woonhuis Ruwe-Fleerakkers

Boerderij Maaskant

Bureau Rietveld & Ruys

Studio Bergeijk

De Fransman Oirschot

Boerderij Laagstraat

Boerderij van Kemenade

Hertheuvelsehoef

Brabantkamers

Boerderij Troprijt

Bibliobox

Hutten

Kartuizerhoeve

Hoeve Borgvliet

Den Eijngel

Dingbank Zandoerle

Boerderij De Riggen

Lingedijk Acquoy

Boomstraat Gemonde

Kanaalstraat Son

Woonhuis Bergeijk

Hild Moergestel

Schuur Notel Oirschot

Molenhuis Lage-Zwaluwe

Kostershuisje Nuenen

Sacramentskerk Torenspits

Boerderij Notel Oirschot

Verbouwing woonboerderij

Stadsentree Tilburg

Kantoorvilla Zuidkade Veghel

Torenstraat Oosterhout

Jachthuis Gorp

Villa De Lange Akker